ASUS a anunțat o gamă completă de PC-uri noi în cadrul evenimentul virtual de lansare „Built for Brilliance”, inclusiv laptopuri cu procesoare Intel Core din generația a 11-a și primul laptop ASUS cu design verificat pe platforma Intel® Evo™.

Printre notebook-urile prezentate se numără: ZenBook Flip S (UX371), cel mai subțire laptop OLED convertibil din lume și primul laptop ASUS cu design verificat pe platforma Intel Evo; ZenBook S (UX393), cel mai subțire și mai ușor laptop 3:2 3.3K laptop din lume; ZenBook 14 (UX435EA/EG), cel mai mic laptop de 14 inchi din lume cu ScreenPad; ZenBook 14 Ultralight (UX435EAL/EGL), cel mai ușor ZenBook de 14 inchi, cântărind până la 980 g; ZenBook Pro 15 (UX535), cel mai mic laptop de 15 inchi din lume cu ecran OLED și B9 (B9400), cel mai ușor laptop de afaceri de 14 inchi din lume.

Computerele din 2020 încorporează soluții de vârf ASUS și din industrie pentru a oferi productivitate și experiențe de utilizare de top.

“ASUS este recunoscut pentru inovația și designul de vârf al calculatoarelor. An după an, ASUS este primul care furnizează PC-uri cu fiecare nouă generație Intel. Linia de laptopuri din acest an creează noi experiențe pentru utilizatori, punând tehnologia de vârf la îndemână. Oferindu-le utilizatorilor cea mai recentă tehnologie de vizualizare, audio, software și de conexiune la rețea, ASUS oferă inovații incredibile și schimbă modul în care utilizatorii relaționează cu dispozitivele lor”, a declarat Samson Hu, co-CEO ASUS, în observațiile sale de la deschiderea evenimentului.

Echipate cu procesoare Intel Core din generația a 11-a și cu noua grafică Intel® Iris® Xe, cele mai noi laptopuri ASUS depășesc limitele performanței modelelor subțiri și ușoare și le oferă utilizatorilor experiențe de top în productivitate, creativitate, jocuri, divertisment și colaborare. Procesoarele Intel Core din generația a 11-a valorifică puterea tehnologiei AI pentru a oferi o viteză de neegalat și performanțe inteligente pentru utilizatorii de zi cu zi, iar integrarea Intel WiFi 6 și Thunderbolt 4 furnizează conectivitate rapidă și fiabilă. Noua grafică Intel Iris Xe oferă performanțe grafice la nivel dedicat pentru experiențele media din generația următoare.

ASUS este dedicat oferirii de experiențe incredibile pentru utilizatori. În cadrul evenimentului de lansare, ASUS a prezentat în premieră ZenBook Flip S (UX371, versiune de panou FHD cu iluminare LED de 1W), care este verificat pentru design pe platforma Intel Evo, asigurându-se faptul că îndeplinește specificațiile ediției secunde și principalii indicatori de experiență (Key Experience Indicators) ai programului de inovație Intel Athena Project. Alte laptopuri din gama 2020 urmează să fie verificate pe baza acestor standarde, în așteptarea reglării și testării ulterioare. Laptopurile cu verificare Intel Evo reunesc combinația perfectă dintre performanță și răspuns premium, utilizare eficientă a bateriei și imagini uimitoare pentru a crea o nouă clasă de laptopuri care oferă o experiență excepțională, oriunde. Alături de procesoarele Intel Core din generația a 11-a, laptopurile bazate pe platforma Intel Evo dispun de grafica Intel Iris Xe, suport pentru Intel WiFi 6 și Thunderbolt 4.

“ASUS are o gamă nouă de laptopuri cu tehnologia procesoarelor Intel® Core™ și inovațiile experiențiale pe care le-am realizat împreună prin Project Athena, inclusiv primul laptop ASUS cu design verificat pe platforma Intel Evo, ASUS ZenBook Flip S. Procesoarele noastre Intel® Core™, din cea de a 11-a generație, cu grafică Iris Xe, furnizează cele mai bune performanțe din industrie pentru laptopurile subțiri și ușoare, de-a lungul unei varietăți de moduri de utilizare din viața reală, inclusiv productivitate, creație și divertisment.” a spus Chris Walker, Vice Președinte Corporate, Mobile Computing Platforms, Intel.

Noua gamă de PC-uri este, de asemenea, susținută de Microsoft Windows pentru a oferi o experiență intuitivă și prietenoasă cu utilizatorii. “ASUS continuă să inoveze pe o gamă largă de calculatoare cu Windows, pentru a satisface cerințele în continuă evoluție ale clienților din contextul actual”, a declarat Nicole Dezen, Vice Președinte Device Partner Sales, Microsoft Corp. “De la noul lor B9, cu o durabilitate care îndeplinește standardele militare și de portabilitate pentru profesioniștii în mișcare, până la gama ZenBook îmbunătățită cu cele mai recente capacități grafice, audio și WiFi 6, clienții sunt siguri că se vor bucura de securitatea și productivitatea acestor noi calculatoare.

ASUS combină performanțele celor mai recente procesoare Intel, experiențele excepționale ale utilizatorilor bazate pe platforma Intel Evo și tehnologia de pionierat pentru a livra laptopuri de neoprit, care le permit utilizatorilor să pășească într-o lume în continuă evoluție.

 

Tehnologie de vârf în noile PC-uri

Alături de lansarea unui laptop verificat pe platforma Intel Evo și de furnizarea laptopurilor cu procesoare Intel Core din generația a 11-a, gama din acest an le oferă utilizatorilor soluții de ultimă generație de la ASUS, inclusiv câteva care se potrivesc creșterii cererii pentru lucrul de acasă.

Laptopurile ASUS cu ecrane OLED oferă imagini excepțional de naturale și de detaliate, cu o iluminare prietenoasă cu ochii utilizatorului. Fiecare ecran redă culori vii, fără tremur de mișcare, cu o acoperire de 100% a spectrului DCI-P3 și 0,2 ms timp de răspuns, negru profund ce este certificat ca VESA DisplayHDR™ 500 True Black, rată de contrast de 1.000.000:1 și validare PANTONE® pentru acuratețea culorilor. Acestea sunt, de asemenea, certificate de TÜV Rheinland ca având un nivel redus de lumină albastră, fără pâlpâire, pentru o protecție îmbunătățită a vederii. Interfața ASUS ScreenXpert 2.0, de pe ASUS ScreenPad, oferă productivitate și capacități îmbunătățite, cu un design intuitiv, trecere mai ușoară între ecrane, fluxuri de lucru personalizate în multitasking și compatibilitate cu mai multe aplicații utilitare ASUS.

MyASUS este un portal software unic, care oferă acces ușor la aplicațiile și programele ASUS concepute pentru a ajuta utilizatorii să își întrețină sistemul, să optimizeze performanța calculatorului și să contacteze ASUS pentru asistență și servicii post-vânzare. O gamă largă de controale ale sistemului poate fi personalizată în MyASUS, inclusiv noul Fan Profile care este o setare pentru controlul ventilatorului, ce optimizează viteza acestuia pe baza scenariilor de utilizare. Fan Profile le permite utilizatorilor să seteze modul Whisper pentru un spațiu de lucru mai liniștit, modul Performance pentru îmbunătățirea semnificativă a puterii și a disipării căldurii sau modul Standard pentru sarcinile de zi cu zi. Pentru îmbunătățirea experiențelor utilizatorilor, atunci când lucrează de acasă sau de la distanță, ASUS oferă, de asemenea, tehnologia ASUS WiFi Master și eliminarea AI a zgomotului. Tehnologia ASUS WiFi Master, care include WiFi SmartConnect, WiFi Stabilizer și WiFi RangeBoost, asigură faptul că utilizatorii se bucură de conexiuni stabile, filtrează interferențele wireless pentru viteze rapide ale conexiunii, selectează automat cel mai bun semnal WiFi și utilizează mai multe antene pentru a îmbunătăți fluxul de semnal. Sunetul cu anulare AI a zgomotului presupune învățarea automată de nivelul următor, pentru a elimina zgomotul nedorit din vorbirea umană, în timpul conferințelor online. Disponibile prin MyASUS, ClearVoice Mic și Speaker filtrează zgomotul ambiental, izolează și accentuează în mod individual fiecare voce recepționată de microfon și filtrează zgomotul ambiental de la difuzor – oferindu-le utilizatorilor un sunet incredibil de clar.